Vizualizator 3D bazat pe Web

Vizualizatorul afiseaza proiectele pe platforma web , dezvoltata de Xuver, aceasta funcționează în baza celor mai recente tehnologii web. Grafica computerizată poate fi afișată pe paginile web fără utilizarea unui plugin special pentru browser.

Transformarea

În vizualizatorul nostru, desenele și modelele 3D existente sunt transformate într-un mediu virtual. Acest lucru face ca modelul să fie ușor de utilizat și accesibil pentru a fi accesat din orice colt al lumii.

Browserul și sistemul și de operare

Vizualizatorul nostru este compatibil cu: browserele web Google Chrome, Firefox și Safari. Sistemele de operare adecvate sunt, de la Windows 7, Mac OS 10.6 sau ulterior, Linux și Chrome OS.

Vizualizator Mobil

Vizualizatorul nostru mobil este unic și disponibil pentru toate dispozitivele mobile. Mergeți printr-un mediu virtual în palma mâinii, folosind orice dispozitiv.

Avatar

Vizualizatorul dezvoltat de noi este un instrument de realitate virtuală. Această funcționalitate permite oricărui vizitator să utilizeze unul sau mai multe avatare pentru a trece printr-un mediu virtual online. Xuver face posibilă convertirea scanărilor de avatar la vizualizator.

Modulul Vocal

De îndată ce mai mulți vizitatori intră în același mediu virtual, după activarea microfonului puteți comunica prin intermediul modulului vocal integrat în platformă.

Uşor de utilizat

Doar un singur click de mouse și fără a fi necesară o descărcare, puteți vizualiza un model virtual în browserul web. Navigare simplă cu tastele săgeată și mouse-ul. Utilizabil pentru toată lumea.

Realitate Virtuala

Mergeți prin modului 3D al designului dvs. în realitatea virtuală. Xuver oferă o experiență VR unică cu vizualizatorul 3D mobil.

CONTACT

Aveţi întrebări? Doriți o ofertă sau o explicație suplimentară?

Contactați-ne! Vom fi bucuroși să vă ajutăm.