https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
Imobil

Revoluționați-vă

vânzările și marketingul

Contactați-ne

Revoluționați-vă vânzările

și marketingul în domeniul imobiliar!

Remarcați-vă în marketingul imobiliar și vindeți obiecte imobiliare recente mai rapid! Uimiți și încântați potențialii Dvs. cumpărători cu o experiență copleșitoare în potențialele lor case, spații sau clădiri de birouri.

95% dintre potențialii cumpărători afirmă că se simt dornici să cumpere după ce au experimentat XUVER. Găzduiți cea mai modernă vizită imobiliară în realitate virtuală și majorați cu 30% conversia vizitelor în raport cu vânzările.

Vindeți obiecte imobiliare recent construite mai rapid

Marketingul tradițional

Metodele tradiționale de vizualizare consumă mult timp, sunt costisitoare, dificil de modificat și de ajustat.

Marketingul cu XUVER

Ajustați contactul vizual oricând și oriunde doriți. Cumpărătorii potențiali vor obține o experiență captivantă completă și se vor identifica cu proprietatea în care un agent imobiliar poate chiar să facă un tur virtual și să se implice online.

Publicarea

Un spațiu virtual va fi creat în doar câteva secunde. Utilizați modelele care au fost utilizate pentru vizualizările tradiționale și transformați-le gratuit într-un fișier XUVER. Încărcați fișierul XR ca proiect nou și sunteți gata de publicare. Partajați link-ul URL cu alte persoane sau încorporați-l pe site-ul web al proiectului Dvs. cu un buton de Intrare în viitoarea Dvs. casă, totul se face într-o clipă.

Prezentarea

Comercializați un proiect nou care urmează a fi construit cu o experiență virtuală excelentă pe site-ul Dvs. web. Integrați link-urile și permiteți-le altor persoane să viziteze și să perceapă proiectul Dvs. într-un singur clic. Vizitatorii site-ului web trebuie doar să facă clic pe un singur link și să se scufunde în spațiul virtual și să înceapă să exploreze ceea ce aveți de oferit!

Colaborați

Vânzarea unui proiect imobiliar necesită atenție, timp și un ochi pentru detalii. Un cumpărător potențial se așteaptă să obțină răspunsuri și să se identifice cu o proprietate. Găzduirea unui tur virtual permite potențialului cumpărător să "simtă" cu adevărat proprietatea înainte de a fi construită în timp ce le-o prezentați. Puteți să vorbiți și să vă vedeți în direct ! Plimbați-vă prin bucătărie, living și chiar bucurați-vă de priveliștea din dormitor. Nu este nevoie să vizitați o locație, toată lumea are acces având nevoie doar de o conexiune la Internet. Bucurați-vă de experiența și entuziasmul potențialilor cumpărători în XUVER. Obțineți avantaje față de concurenți și vindeți-vă imobilele mai repede ca niciodată!

Sunteți încântați? Doriți să aflați mai multe?

Dați-ne un semn, vom fi bucuroși să vă ajutăm.