Arhitect

Faza de Proiectare

Deseori este dificil să explicați designul dvs. folosind metode tradiționale, și vă costă mult timp pentru a explica planurile clienților care ar putea să nu aibă o pregătire tehnică comparabilă cu a Dvs. Cu ajutorul vizualizatorului nostru, dezvoltat special pentru acest scop, va oferim cea mai buna solutie de a structura si simplifica procesul de lucru. Vizualizatorul nostru unic, excelează în simplitatea de utilizare și este bazat pe web.

POSIBILITĂȚI

Broker

Faza vânzărilor

Vânzarea unei locuințe necesită atenție, timp și un ochi pentru detalii. Desigur, clientul dorește să obțină o viziune clară asupra tuturor detaliilor unui proiect. Totuși, metodele tradiționale de vizualizare nu oferă adesea suficiente posibilități. Cu vizualizatorul nostru bazat pe web puteți să oferiți pentru acest scop o imagine detaliată a interiorului și să faceți reședința disponibilă pentru vizitatori. Vindem clădirea nouă mai repede.

POSIBILITĂȚI

Sunt gestionar al unei utilități

Faza de management

Pentru managerul modern al activelor sau facilităților, vizualizatorul nostru este o soluție inovatoare. Obțineți rezultate maxime din activele dvs. utilizând imaginea în timp real pe care acest vizualizator o poate oferi. Gestionați și executați mentenanța într-un mod cu o claritate fără precedent. Vizualizatorul nostru oferă o vizualizare tridimensională a bunurilor dvs., care poate fi urmărite în orice moment și din orice locație din lume.

POSIBILITĂȚI

CONTACT

Aveţi întrebări? Doriți o ofertă sau o explicație suplimentară?

Contactați-ne! Vom fi bucuroși să vă ajutăm.