https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
AEC

Abordați-vă clienții

în mod unic

Începeți testarea gratuită

Îmbunătățiți feedback-ul și finalizați design-urile

cu 30% mai repede!

Asigurați controlul și eficientizați procesul de proiectare. Implicați-vă clienții ca niciodată până acum! Economisiți timp și bani în timp ce găzduiți cea mai bună experiență de design final! Xuver a revoluționat modul în care puteți partaja și vizualiza design-urile 3D. Mergeți și colaborați cu avatarul Dvs. personal! Totul este setat și pregătit într-o clipă. Tot de ce aveți nevoie este o conexiune la Internet.

Depuneți un efort suplimentar pentru site-ul și materialele Dvs. de marketing. Dezvoltați site-ul Dvs. web la nivelul următor prin încorporarea Xuver pentru a lăsa pe oricine să se cufunde în design-urile Dvs. de portofoliu sau în proiectele de studiu! Chiar dacă alegeți să lucrați cu soluții tradiționale de vizualizare. Xuver este perfect pentru previzualizarea unghiurilor camerei și a feedback-ului clienților pentru a obține impresii de imagine perfectă cu 50% mai rapid.

Prezentare în timp real în browser

Design-ul Dvs. 3D

Model simplu cu materiale și shader

XUVER

Rezultat în XUVER în 1 minut de editare

Publicare

Într-o clipită, designul Dvs. Se va transforma complet și automat într-o experiență 3D captivantă și unică. Xuver este compatibil cu Revit, ARCHICAD, SketchUp și IFC. Sunt disponibile plugin-uri gratuite pentru toate aceste aplicații. Pentru SketchUp puteți găsi, de asemenea, extensia Xuver în Extension Warehouse. Editorul dispune de acces la un portal personalizat în care vă gestionați și creați proiectele. Dacă doriți să supliniți proiectul Dvs. cu dimensiuni suplimentare, adăugați doar un mediu de 360 de grade sau un avatar personalizat. Toate aceste elemente vor fi configurate în câteva secunde și vor fi gata de vizualizare.

Editarea

De la un design excelent la o experiență perfectă. Xuver a elaborat primul motor de rendare browser în timp real la nivel mondial. Accesați instantaneu vizualizările Dvs. uimitoare din orice loc, oricând și oriunde, cu orice dispozitiv care are nevoie doar de o conexiune la Internet. Există momente în care doriți să acordați atenție unor anumite detalii ale design-ului. Evidențiați obiecte prin ajustarea caracterului metalic, a reflexiilor, a opacității, a luminii solare și a multor alte setări. Transformați designul în alb și negru sau în culori mai vii prin reglarea saturației culorii. Din cauza vitezei uimitoare a motorului de rendare în timp real al Xuver, zilele grele de instruire și parametrii dificili de învățare sunt deja în trecut. Uimiți clienții și beneficiarii cu imagini uimitoare a obiectelor imobiliare, de interior si a produselor create in doar câteva secunde.

Vizualizare

Experiența Dvs. 3D este disponibilă în vizualizatorul Xuver. Xuver este cel mai ușor și mai rapid vizualizator 3D din lume. Tot de ce aveți nevoie este o adresă URL pentru a accesa designul 3D cu o experiență uimitoare într-un singur clic. În vizualizator, dispuneți de acces instantaneu la multe instrumente utile care vă ajută să explicați, verificați sau percepeți designul și mai bine. Măsurați, tăiați planuri, efectuați print screen-uri sau afișați și ascundeți nivele specifice pentru a vizualiza scenarii.

Colaborați

E timpul să vă împărtășiți designul și să aveți parte de o experiență 3D foarte captivantă. Invitați-vă clienții, prietenii sau orice alte persoane interesate într-un design privat folosind o invitație integrată prin e-mail și plimbați-vă și colaborați cu până la 100 de persoane în același timp. În două clicuri puteți arăta pe cineva, discuta despre obiecte sau construcții. Discuta? Da, vorbiți instantaneu în timp ce porniți modulul vocal. Clarificați orice lucru utilizând mulțimea de instrumente pentru a vă consolida subiectul, de exemplu, utilizând un indicator cu laser pentru a evidenția detalii specifice și asigurați-vă că acestea sunt interpretate exact. Colaborarea poate fi ceva mai mult, v-ați gândit vreodată la marketing 3D? Cu Xuver veți putea crea instantaneu un site web interactiv în care vizitatorii vor fi copleșiți și vor experimenta designul în modul în care l-ați configurat.

Încercați testarea gratuită astăzi

Începeți testarea gratuită timp de 14 zile fără obligații. Testarea vă oferă acces complet la toate plugin-urile și la vizualizatorul bazat pe web. Nu aveți nevoie de un card de credit.

Plug-uri

Resursa de plugin-uri SketchUp Extension Warehouse

Utilizați extensia gratuită XUVER pentru a converti fișiere .skp (SketchUp) într-un fișier .xr (XUVER). După convertirea și salvarea fișierului .xr accesați portalul XUVER pentru a încărca fișierul ca proiect XUVER. XUVER va transforma modelul Dvs. într-un mediu interactiv redat în timp real, unde veți putea vizualiza și experimenta designul de unul singur sau împreună cu alții, colabora și discuta, utilizând numeroase caracteristici interactive.

Revit (2016, 2017, 2018, 2019, 2020)

Utilizați gratuit plugin-ul XUVER REVIT pentru a converti rapid fișierele .rvt (REVIT) într-un fișier .xr (XUVER). După convertirea și salvarea fișierului .xr accesați portalul XUVER pentru a încărca fișierul ca proiect XUVER. XUVER va transforma imediat modelul Dvs. într-un mediu interactiv redat în timp real, unde veți putea vizualiza și experimenta designul de unul singur sau împreună cu alții, colabora și discuta, utilizând numeroase caracteristici interactive.

Archicad (21, 22)

Utilizați plugin-ul gratuit XUVER ARCHICAD pentru a converti rapid fișierele .PLN (ARCHICAD) într-un fișier XUVER (.xr). După convertirea și salvarea fișierului .xr accesați portalul XUVER pentru a încărca fișierul ca proiect XUVER. XUVER va transforma imediat modelul Dvs. într-un mediu interactiv redat în timp real, unde veți putea vizualiza și experimenta designul de unul singur sau împreună cu alții, colabora și discuta, utilizând numeroase caracteristici interactive.

SketchUp și IFC

Utilizați convertorul gratuit XUVER pentru a converti rapid fișierele .skp (SketchUp) și .IFC într-un fișier .xr (XUVER). Instalați convertorul și pur și simplu glisați și fixați fișierul IFC sau .skp în convertor și convertiți-l. După convertirea și salvarea fișierului .xr accesați portalul XUVER pentru a încărca fișierul ca proiect XUVER. XUVER va transforma imediat modelul Dvs. într-un mediu interactiv redat în timp real, unde veți putea vizualiza și experimenta designul de unul singur sau împreună cu alții, colabora și discuta, utilizând numeroase caracteristici interactive.