Dezvoltarea cloud-ului 3D - Realitate Virtuală - Servicii de conținut 3D - Clonarea corpului Virtual - Realitate Amplificată - Internetul Lucrurilor

X U V E R

DESPRE XUVER
Unmute
bine-ati-venit-la-xuver

Bine ați venit la Xuver

Limbi:

          

Xuver este o companie tânără și dinamică care este specializată în aplicații de vizualizare tridimensională și inovatoare pentru arhitectură, design interior, industrie, infrastructură, catering, vânzare cu amănuntul, petrecere a timpului liber, educație, peisaj, obiecte offshore și marine. Xuver realizează vizualizări și dezvoltă 3D software cloud.

Xuver Vă aduce în viață ideile și ambițiile. Facem acest lucru transformând schițele Dumneavoastră, desenele 2D sau modelele 3D în medii virtuale de înaltă calitate, imagini atrăgătoare și animații video scânteietoare. Convingeți-vă clienții prin redarea virtuală a proietelor de case, apartamente, birouri, magazine, restaurante, hoteluri, grădini și lucrări de artă. Obțineți o imagine vizuală asupra activelor cum ar fi drumuri, poduri, tuneluri, instalații, vehicule, nave, avioane sau fabrici și platforme offshore, navigând prin spațiu cu avataruri. Xuver vă ajută să prezentați oportunitățile și proiectele publicului, pentru a le implementa eficient pe piață.

Aduceți schița la viață și convingeți clienții. Experimentați spațiul, culorile și materialele în detaliu. Experimentați designul ca și cum ați face o plimbare prin el.

Xuver Internațional:

                                        

 

 

 

 

serviciile-noastre

Serviciile Noastre

Dezvoltarea cloud-ului 3D

Prezentarea, vizualizarea și gestionarea în cloud este mai ușoară decât oricând. Xuver a dezvoltat o soluție cloud pentru afișarea vizuală a datelor 3D în browserele curente.

Realitate Virtuală

Mergeți cu vizualizatorul de dispozitive mobile dezvoltat de Xuver prin mediul Dumneavoastră virtual. Compatibil cu software-ul standard 3D și de management, disponibil pentru Android și Mac iOS.

Servicii de conținut 3D

Xuver modelează și vizualizează conținutul 3D bazat pe designul Dumneavoastră. Apoi, aducem design-ul Dumneavoastră la un nivel mai înalt pentru prezentări, închirieri, vânzări și management.

 

Clonarea corpului Virtual

În prezent, investigăm și dezvoltăm tehnologiile de ultimă oră. Avatarele 3D sunt viitorul identității online.

Realitate Amplificată

Realitatea de zi cu zi combinată cu diverse tipuri de date, prezentate ca informații vizuale reale. În prezent investigăm posibilitățile cu această tehnologie.

Internetul Lucrurilor

Obiecte de zi cu zi care pot comunica prin internet cu mediile noastre virtuale. În prezent lucrăm asupra unui mediu demonstrativ.

vizualizator-threed-web

Vizualizator 3D Web

Xuver a dezvoltat un vizualizator 3D bazat pe cea mai recentă tehnologie web WebGL 2.0, care permite să experimentați orice mediu într-un mod dinamic și interactiv.

Facem posibilă parcurgerea mediului virtual online ca un avatar în browserul web și experimentarea oricărui spațiu. Vizitatorii multipli pot interacționa unul cu altul prin modulul nostru de conversare, pot discuta online designul proiectului și mediul, identificarea și proiectarea obiectelor cât și a elementelor.

Putem crea modele 3D sau să convertim baza Dumneavoastră de date 3D din toate programele curente de proiectare la conținut 3D, ulterior pot fi accesate direct printr-un browser web din mai multe locații fizice. Posibilitățile pentru legăturile de date IFC fac spectatorului nostru un supliment vizual perfect pentru sistemul Dumneavoastră de management.

Avantaje:

Discutați online despre posibilitățile peoiectului cu partenerii Dumneavoastră - O perspectivă interactivă asupra designului Dumneavoastră - Faceți cunoștință cu partenerii de proiect în timp real - Evaluați interactiv designul Dumneavoastră - Discutați despre caracteristicile interactive ale designului Dumneavoastră - Economisiți costurile de călătorie prin consultarea online - Navigați prin fișiere 3D în browserul dumneavoastră web - Navigați cu ușurință prin designul Dumneavoastră - Nu este necesară nici o descărcare - Redarea în timp real în browserul web - Interactiv, discutați cu alți vizitatori - Avatar - Măsură - Indicator laser

 

Vizualizator WebGl 2.0

Sistemul de vizualizare dezvoltat de Xuver funcționează cu software WebGL 2.0 cu sursă deschisă. Grafica pe calculator poate fi afișată în paginile web fără utilizarea unui plugin special pentru browser web. Redarea în timp real în browserul web

Convertire

În vizualizatorul nostru, desenele și modelele 3D existente sunt convertite într-un mediu virtual. Acest lucru face ca modelul să fie ușor de utilizat și accesibil prin Internet.

Sisteme de navigare și de operare

WebGL este susținut de: browserele web Google Chrome, Firefox și Safari. Sistemele de operare adecvate sunt, de la Windows 7, Mac OS 10.6 sau ulterior, Linux și Chrome OS.

Avatar

Vizualizatorul dezvoltat de noi este un instrument virtual de vizualizare. Această funcționalitate vă permite Dumneavoastră, fie unui vizitator să utilizeze unul sau mai multe avatare pentru a trece printr-un mediu virtual online.

Modul voce

De îndată ce mai mulți vizitatori se află în același mediu virtual, după activarea microfonului, puteți vorbi unul cu celălalt prin intermediul modulului de voce.

Ușor de utilizat

Cu doar un singur click de mouse și fără a fi necesară o descărcare, puteți vizita un model virtual în browserul Dumneavoastră web. Navigare simplă cu tastele săgeată și mouse-ul. Fără cunoștințe în domeniul CAD, puteți experimenta un model 3D.

xuver-the-future-of-vizualisation
 • XUVER – The Future of Vizualisation

  Xuver
 • Nu este necesară nici o descărcare

  Xuver
 • Redarea în timp real în browserul web

  Xuver
 • Faceți cunoștință cu partenerii de proiect în timp real

  Xuver
 • Interactiv, discutați cu alți vizitatori

  Xuver
 • Măsură – Indicator laser

  Xuver
 • Avatar

  Xuver
vizualizator-threed-pentru-dispozitive-mobile

Vizualizator 3D pentru dispozitive mobile

Vizualizatorul web 3D al lui Xuver este disponibil și pentru dispozitivele mobile Iphone, Ipad și Android.

Xuver face posibilă experiența dinamică a mediului virtual și a realității virtuale cu un singur clic. Pur și simplu convertiți fișierele 3D pe dispozitivul Dumneavoastră mobil.

Vizualizator Mobil

Vizualizatorul nostru mobil este unic și disponibil pentru toate dispozitivele mobile. Faceți o plimbare printr-un mediu virtual în palma mâinii Dumneavoastră, cu ușurința de a naviga cu degetul și cu grafice uimitoare.

Conversie

Conversia rapidă a desenelor și modelelor 3D existente direct într-un mediu virtual. Face modelele 3D ale Dumneavoastră ușor de utilizat și accesibile pe dispozitivele mobile.

Browserele

Tehnologia de pionierat vă permite să parcurgeți prin modelul Dumneavoastră în timp real pe dispozitivul Dumneavoastră mobil. Programatorii noștri au făcut acest lucru compatibil cu orice browser mobil.

Android

Disponibil în curând pe Google Play

Realitate Virtuală

Plimbarea prin fișierul 3D al designului Dumneavoastră în realitatea virtuală? Xuver permite o experiență VR unică cu vizualizatorul 3D mobil. Tot ce aveți nevoie este un Cardboard VR. Pentru Android și Apple.

Avatar

Căutați un instrument de tur virtual mobil? Vizualizatorul nostru 3D mobil vă permite vouă sau unui vizitator să meargă într-un mediu virtual ca un avatar. Pentru tablete și mobile.

Ușor de utilizat

Cu un singur click și fără descărcare, puteți vizita un model virtual în browserul web mobil. Cu o navigare simplă, fără cunoștințe CAD, puteți experimenta un model 3D pe telefonul Dumneavoastră mobil.

IOS

Curând disponibil în App Store  

vrei-un-demo
Vrei un demo?
faza-de-proiectare

Faza de Proiectare

Pentru arhitecți, designeri de interior și companii de construcții

Accelerați acordurile privind aspectul, aranjamentele înălțimilor de podea sau interior. Faceți modificări de proiectare la solicitarea utilizatorului în timp util prin interacțiunea cu experimentarea virtuală a obiectului. Navigați ușor prin designul Dumneavoastră cu clientul și partenerii de proiect. Acest lucru se poate face de la prima schiță până la implementarea proiectului. Lăsați clientul Dumneavoastră să vizualizeze interactiv designul elaborat. Discutați despre posibilitățile de proiectare, diferențele și variantele online în modelul Dumneavoastră actualizat 3D.

Xuver a dezvoltat un instrument virtual de vizualizare, care permite clientului Dumneavoastră să navigheze printr-o vizualizare virtuală a schiței online în browser. Clientul vede proiectul realizat exact după schiță, dar are și funcții interactive suplimentare, cum ar fi experimentarea spațiului prin intermediul unui avatar, măsurarea spațiilor și oferirea unui feedback potrivit prin intermediul modulului nostru de comunicare. Cel mai important lucru este că puteți construi o interacțiune cu clientul Dumneavoastră, prin urmare, să lucrați mai eficient.

faza-vanzarilor

Faza Vânzărilor

Pentru agenții imobiliari și comercianții în construcții

În calitate de agent imobiliar, vânzătorul sau dezvoltatorul doresc să ofere proprietatea Dumneavoastră imobiliară, obiectul de închiriere sau construcția nouă într-un mod unic și convingător, oferind servicii de închiriere sau vânzare. Noi avea grijă de asta!

Oferiți posibilitatea clienților să viziteze clădirea Dumneavoastră 3D online, de acasă. Acest lucru se poate face printr-o adresă web securizată, fără a descărca aplicații și fără software suplimentar. Doar cu un singur click. Discutați despre posibilități online prin intermediul avatarelor personalizate, cu opțiunea de a implica mai mulți oameni din diferite locații.

Noi creăm o experiență virtuală. Potențialii clienți pot experimenta noi proprietăți imobiliare în timp real prin mediul nostru virtual. De fapt, vă puteți plimba prin casă online în browser și puteți experimenta cum va arăta clădirea atunci când va fi construită, reconstruită sau renovată. În calitate de vânzător, puteți ghida practic potențialii cumpărători și puteți furniza explicațiile necesare prin modulul nostru de comunicare. Puteți vorbi în timp real în mediul virtual cu potențialul cumpărător.

faza-de-management

Faza de Management

Pentru gestionarea activelor și a facilităților

Vizualizatorul Xuver vă oferă performanțe optime din activele Dumneavoastră.

Gestionarea activelor este un domeniu complex de activități care implică o investiție majoră, mai ales atunci când se ocupă de construirea clădirilor și a infrastructurii. Vizualizatorul Xuver oferă informații vizuale în timp real asupra activelor Dumneavoastră. Acest lucru ne permite să facem o contribuție semnificativă în gestionarea și întreținerea eficientă și efectivă.

Construiți clădiri și infrastructură cât mai eficient posibil, acum și în viitor, iată ce înseamnă gestionarea activelor. Noi vă recomandăm să conectați OMS-ul Dumneavoastră (Sistemul de Management al Întreținerii) și PMS (Sistemul de Management al Performanței) la un mediu tridimensional. Această legătură vă permite să comutați între mediul virtual și OMS. Cu vizualizatorul nostru, puteți explora mediul virtual, singur sau chiar împreună cu alte persoane. În același timp, puteți să scoateți desene și alte date de la OMS pentru a le discuta pe site. Aceasta oferă soluții optime pentru procesul de distribuire a comenzilor de lucru pentru furnizori. Un mediu virtual permite o mai bună înțelegere, luare a unor decizii mai bine întemeiate și păstrarea datelor actualizate, astfel devine mai ușor de utilizat.

servicii-de-continut-threed

Servicii de conținut 3D

Pe lângă tehnologia noastră de vizualizare interactivă, oferim și un pachet complet de posibilități tradiționale de vizualizare. Facem animații video 3D, hărți 3D și de asemenea, creăm modele 3D.

Xuver generează și vizualizează conținut 3D bazat pe designul, obiectul sau activul Dumneavoastră. Prelucrăm designul Dumneavoastră la un nivel ridicat pentru prezentări, închirieri, vânzări și management.

Animații 3D video

Xuver creează animații video avansate 3D și VR care vă permit să prezentați obiectele și proiectele cu imagini în mișcare. O modalitate perfectă de a comunica informația în mod eficient și dinamic într-o perioadă scurtă de timp.

Impresiunile de artiști

Impresiunile de artiști ale Xuver oferă o imagine clară și reală. Dintr-un model tridimensional, realizăm imagini fotorealiste de înaltă calitate. Impresiunile sunt utile pentru toate scopuri de publicare posibile.

Realitate Virtuală

Xuver și-a dezvoltat propriul vizualizator bazat pe cele mai recente tehnologii WebGl 2.0. Acest vizualizator merge cu un pas mai departe decât aplicațiile 3D actuale. Mergeți în timp real într-un mediu virtual și experimentați vizualizările.


Desene 3D - Modelare

Planurile de construcție bidimensionale sunt greu de citit pentru majoritatea oamenilor. Xuver vă sprijină prezentările prin modelarea desenelor Dumneavoastră în 3D cu programe CAD populare.

Planuri 3D

Xuver dezvoltă planurile tehnice printr-o metodă tridimensională avansată. Puteți prezenta spațiul într-un mod contemporan. Obțineți o vizualizare optimă a obiectului și a posibilităților acestuia.

Site-uri web de proiectare

Cu un site web al proiectului Xuver, oferiți clienților Dumneavoastră o experiență cu care chiar și cele mai detaliate desene nu se pot concura! Toate aplicațiile noastre 3D sunt incluse pe o singură platformă.

 

portofoliu-cu-animatii-threed-video

Portofoliu cu Animații 3D video

Ca o societatea de vizualizare Full Service, lucrăm la diverse proiecte pentru clienții noștri.

Mai jos este o previzualizare a unei animații 3D din portofoliul nostru.

portfoliu-impresiuni-de-artisti

Portfoliu Impresiuni de artiști

Previzualizarea din portofoliul nostru a Impresiunilor de artiști.

echipa-noastra

Echipa Noastră

Echipa noastră este formată din tehnicieni creativi și motivați, cu o pasiune pentru vizualizare. Programatorii, arhitecții și designerii Xuver vă ajută să vă realizați ambițiile.

Animații Video

Echipa noastră de vizualizare transformă designul Dumneavoastră în imagini puternic convingătoare, cu o utilizare elegantă a materialelor, texturilor, culorilor și a elementelor interioare.

Echipa noastră este formată din arhitecți, animatori video și designeri. Suntem devotați lucrului și facem totul cu pasiune, avem o vastă experiență cu cel mai recent software de vizualizare.

 

Succesul depinde întotdeauna de o pregătire precisă. Cu noi imposibilul, e posibil!
Echipa de Vizualizare – XUVER

DEZVOLTAREA 3D CLOUD

Programatorii XUVER modifică limitările tehnice, ei au o pregătire avansată și know-how-ul necesar pentru soluții grafice 3D cloud.

 

Constrângerile tehnice sunt doar provocări pentru noi.
Echipa de Dezvoltarea 3D Cloud – XUVER

Moldavië MOLDOVA PRIN DIRECȚIA PROFESIONALILOR OLANDEZI

O echipă de top într-o locație excelentă. Modelatorii și programatorii noștri sunt găzduiți în cel mai frumos birou din Moldova.

logo-team
Sketchup
Autodesk
Graphisoft
Lumion
clienti-si-parteneri

Clienți și Parteneri

XUVER lucrează pentru companii, instituții și colaborează cu parteneri de renume.

Lucrăm cu mare plăcere la misiuni fabuloase pentru o gamă largă de clienți și parteneri. Le mulțumim clienților și partenerilor pentru entuziasmul și angajamentul lor. Ca rezultat, este posibil să realizăm proiecte de vizualizare care merită toată atenția.

Am dori să împărtășim comentariile entuziaste pe care le-am primit.

 • Good design is good business

  Xuver
 • Intelligence without ambition is a bird without wings

  Xuver
 • Design is thinking made visual

  Xuver
 • What is now proved was once only imagined

  Xuver
 • The soul never thinks without an image

  Xuver
logo-clienti-si-parteneri
 • Gemba
 • Spectades
 • Infor
 • IBM
 • V-Continental
 • Amazon
 • Solar Team Eindhoven
serviciul-nostru

Serviciul Nostru

Un serviciu bun formează baza serviciilor noastre și o cooperare strânsă pe care o dorim cu clienții noștri.

Considerăm că un serviciu bun este foarte important, nu lăsăm nimic la întâmplare și avem acorduri clare în avans. Puteți fi siguri de faptul că vă oferim întotdeauna sprijin complet.

Ne străduim să avem o relație pe termen lung cu clienții noștri, concentrându-ne pe profesionalism, încredere și transparență.

SUPORT

Biroul nostru de asistență este întotdeauna disponibil! La XUVER sunteți siguri de un răspuns la toate întrebările. Contactați-ne.

SFAT

Vă putem fi de ajutor în continuare cu creativitatea și expertiza noastră. Un sfat bun începe cu ascultarea dorințelor Dumneavoastră.

PREȚ CALITATE

Calitatea noastră este garantată. Lucrăm cu o listă prețuri transparente pentru fiecare buget. Solicitați o ofertă gratuită.

LIVRARE RAPIDĂ

Toate serviciile de vizualizare sunt personalizate. Puteți să aveți încredere în termeni de livrare rapidă și convenită de comun acord.

EXPERT

Executăm fiecare misiune într-o manieră calificată. Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență și dedicați activității companiei.

LUCRU PERSONALIZAT

Fiecare proiect este personalizat și ajustat la cerințele comandatarului. Serviciile noastre sunt adaptate la solicitările și preferințele Dumneavoastră.

CONTACTE

Aveți întrebări? Doriți o citare sau o explicație suplimentară? Contactați-ne! Vom fi bucuroși să vă ajutăm.