XUVER ESTE UN MOTOR 3D ONLINE

Convertiți proiectele 3D
într-un mediu interactiv online.

Oferiți clientului Dvs. experiența de design virtual final.

Începeți testarea gratuită

Arhitectură, inginerie și construcții

Este dificil să explicați designul Dvs. utilizând instrumente și metode tradiționale. Este un proces costisitor și care necesită timp pentru a explica planurile și schemele pentru clienții care pot să nu dispună de același nivel de abilități tehnice ca și Dvs. Cum să colaborați la același nivel?

Brokeri imobiliari

Vânzarea de bunuri imobiliare necesită atenție, timp și un ochi format pentru detalii. Clienții doresc să aibă o idee clară și să se simtă atrași de fiecare detaliu al unui proiect. Începeți vânzarea locuinței care urmează să fie construită curând înainte de demararea propriu-zisă a lucrărilor de construcție. Cum să transmiteți aceasta clienților?

Funcții care explorează vizualizatorul nostru

În bază de browser

Grafică 3D afișată în browsere fără utilizarea unui plug-in.

Conversie

Convertiți fișierele REVIT, ARCHICAD, SketchUp sau IFC în formatul .XR al XUVER.

Vizualizator mobil

Parcurgeți un mediu virtual în palma Dvs.

Rendare

XUVER este primul și unicul motor de rendare din lume.

Nivele

Afișați și ascundeți anumite nivele pentru vizualizarea scenariilor sau a construcțiilor ascunse.

Voce

Discutați cu alți avatari prezenți în designul Dvs. cu ajutorul modulului de voce XUVER.

Partajarea

Invitați-vă clienții sau orice altă persoană în designul Dvs.

Avatarul

Utilizați avatarul pentru a parcurge un mediu virtual online.

Utilizator multiplu

Mai mulți vizitatori se pot plimba, vorbi între ei și se pot vedea.

Încercați gratuit astăzi

Profitați de posibilitatea de testare gratuită timp de 14 zile fără obligații. Testarea vă oferă acces complet la toate plugin-urile și la vizualizatorul bazat pe web. Nu aveți nevoie de un card de credit.

Suporturi XUVER

Resursa de plugin-uri SketchUp Extension Warehouse

Utilizați extensia gratuită XUVER pentru a converti fișiere .skp (SketchUp) într-un fișier .xr (XUVER). După convertirea și salvarea fișierului .xr accesați portalul XUVER pentru a încărca fișierul ca proiect XUVER. XUVER va transforma modelul Dvs. într-un mediu interactiv redat în timp real, unde veți putea vizualiza și experimenta designul de unul singur sau împreună cu alții, colabora și discuta, utilizând numeroase caracteristici interactive.

Revit (2016, 2017, 2018, 2019, 2020)

Utilizați gratuit plugin-ul XUVER REVIT pentru a converti rapid fișierele .rvt (REVIT) într-un fișier .xr (XUVER). După convertirea și salvarea fișierului .xr accesați portalul XUVER pentru a încărca fișierul ca proiect XUVER. XUVER va transforma imediat modelul Dvs. într-un mediu interactiv redat în timp real, unde veți putea vizualiza și experimenta designul de unul singur sau împreună cu alții, colabora și discuta, utilizând numeroase caracteristici interactive.

Archicad (21, 22)

Utilizați plugin-ul gratuit XUVER ARCHICAD pentru a converti rapid fișierele .PLN (ARCHICAD) într-un fișier XUVER (.xr). După convertirea și salvarea fișierului .xr accesați portalul XUVER pentru a încărca fișierul ca proiect XUVER. XUVER va transforma imediat modelul Dvs. într-un mediu interactiv redat în timp real, unde veți putea vizualiza și experimenta designul de unul singur sau împreună cu alții, colabora și discuta, utilizând numeroase caracteristici interactive.

SketchUp și IFC

Utilizați convertorul gratuit XUVER pentru a converti rapid fișierele .skp (SketchUp) și .IFC într-un fișier .xr (XUVER). Instalați convertorul și pur și simplu glisați și fixați fișierul IFC sau .skp în convertor și convertiți-l. După convertirea și salvarea fișierului .xr accesați portalul XUVER pentru a încărca fișierul ca proiect XUVER. XUVER va transforma imediat modelul Dvs. într-un mediu interactiv redat în timp real, unde veți putea vizualiza și experimenta designul de unul singur sau împreună cu alții, colabora și discuta, utilizând numeroase caracteristici interactive.

Casa modernă

Vizitați un spațiu virtual

Vizualizați proiectul demonstrativ
Vizualizarea automobilului

O privire în interior

Vizualizați proiectul demonstrativ