Vizualizator WebGl 2.0

Sistemul de vizualizare dezvoltat de Xuver funcționează cu software WebGL 2.0 cu sursă deschisă. Grafica pe calculator poate fi afișată în paginile web fără utilizarea unui plugin special pentru browser web. Redarea în timp real în browserul web

Convertire

În vizualizatorul nostru, desenele și modelele 3D existente sunt convertite într-un mediu virtual. Acest lucru face ca modelul să fie ușor de utilizat și accesibil prin Internet.

Sisteme de navigare și de operare

WebGL este susținut de: browserele web Google Chrome, Firefox și Safari. Sistemele de operare adecvate sunt, de la Windows 7, Mac OS 10.6 sau ulterior, Linux și Chrome OS.

Avatar

Vizualizatorul dezvoltat de noi este un instrument virtual de vizualizare. Această funcționalitate vă permite Dumneavoastră, fie unui vizitator să utilizeze unul sau mai multe avatare pentru a trece printr-un mediu virtual online.

Modul voce

De îndată ce mai mulți vizitatori se află în același mediu virtual, după activarea microfonului, puteți vorbi unul cu celălalt prin intermediul modulului de voce.

Ușor de utilizat

Cu doar un singur click de mouse și fără a fi necesară o descărcare, puteți vizita un model virtual în browserul Dumneavoastră web. Navigare simplă cu tastele săgeată și mouse-ul. Fără cunoștințe în domeniul CAD, puteți experimenta un model 3D.

CONTACTE

Aveți întrebări? Doriți o citare sau o explicație suplimentară? Contactați-ne! Vom fi bucuroși să vă ajutăm.