Vizualizator Mobil

Vizualizatorul nostru mobil este unic și disponibil pentru toate dispozitivele mobile. Faceți o plimbare printr-un mediu virtual în palma mâinii Dumneavoastră, cu ușurința de a naviga cu degetul și cu grafice uimitoare.

Conversie

Conversia rapidă a desenelor și modelelor 3D existente direct într-un mediu virtual. Face modelele 3D ale Dumneavoastră ușor de utilizat și accesibile pe dispozitivele mobile.

Browserele

Tehnologia de pionierat vă permite să parcurgeți prin modelul Dumneavoastră în timp real pe dispozitivul Dumneavoastră mobil. Programatorii noștri au făcut acest lucru compatibil cu orice browser mobil.

Android

Disponibil în curând pe Google Play

Realitate Virtuală

Plimbarea prin fișierul 3D al designului Dumneavoastră în realitatea virtuală? Xuver permite o experiență VR unică cu vizualizatorul 3D mobil. Tot ce aveți nevoie este un Cardboard VR. Pentru Android și Apple.

Avatar

Căutați un instrument de tur virtual mobil? Vizualizatorul nostru 3D mobil vă permite vouă sau unui vizitator să meargă într-un mediu virtual ca un avatar. Pentru tablete și mobile.

Ușor de utilizat

Cu un singur click și fără descărcare, puteți vizita un model virtual în browserul web mobil. Cu o navigare simplă, fără cunoștințe CAD, puteți experimenta un model 3D pe telefonul Dumneavoastră mobil.

IOS

Curând disponibil în App Store  

CONTACTE

Aveți întrebări? Doriți o citare sau o explicație suplimentară? Contactați-ne! Vom fi bucuroși să vă ajutăm.