Animații 3D video

Xuver creează animații video avansate 3D și VR care vă permit să prezentați obiectele și proiectele cu imagini în mișcare. O modalitate perfectă de a comunica informația în mod eficient și dinamic într-o perioadă scurtă de timp.

Impresiunile de artiști

Impresiunile de artiști ale Xuver oferă o imagine clară și reală. Dintr-un model tridimensional, realizăm imagini fotorealiste de înaltă calitate. Impresiunile sunt utile pentru toate scopuri de publicare posibile.

Realitate Virtuală

Xuver și-a dezvoltat propriul vizualizator bazat pe cele mai recente tehnologii WebGl 2.0. Acest vizualizator merge cu un pas mai departe decât aplicațiile 3D actuale. Mergeți în timp real într-un mediu virtual și experimentați vizualizările.


Desene 3D - Modelare

Planurile de construcție bidimensionale sunt greu de citit pentru majoritatea oamenilor. Xuver vă sprijină prezentările prin modelarea desenelor Dumneavoastră în 3D cu programe CAD populare.

Planuri 3D

Xuver dezvoltă planurile tehnice printr-o metodă tridimensională avansată. Puteți prezenta spațiul într-un mod contemporan. Obțineți o vizualizare optimă a obiectului și a posibilităților acestuia.

Site-uri web de proiectare

Cu un site web al proiectului Xuver, oferiți clienților Dumneavoastră o experiență cu care chiar și cele mai detaliate desene nu se pot concura! Toate aplicațiile noastre 3D sunt incluse pe o singură platformă.

 

CONTACTE

Aveți întrebări? Doriți o citare sau o explicație suplimentară? Contactați-ne! Vom fi bucuroși să vă ajutăm.